Më e reja

Sugjerimet dhe këshillat më të mira për qytetin tënd, gjithmonë të aktualizuara

Shikom APP

Shikom App

Shikom është gjithmonë aty, me qëllim që ti të gjesh në çdo moment, atë që kërkon. Shkarkoni pa pagesë, kërkoni dhe gjeni në të gjithë Kosova. Më shpejt nuk është e mundur.
Shikom App

Shikom - Bustours

Kosova Autobusët e udhëtimit

Me Shikom, ju gjeni brenda disa sekondash dhe plotësisht pa pagesë, autobusin tuaj. Tërësisht njëlloj, nëse bëhet fjalë për një rrugë kombëtare apo ndërkombëtare
Autobusët e udhëtimit

Kosovo - Albania Map - Shikom

hartat & itineraret

Kërkimi i thjeshtë, i bazuar në vendndodhje, garanton rezultatet më të mira për nevojat e tua dhe të tregon rrugën për në destinacionin e kërkuar.
hartat & itineraret

About Shikom

mbi Shikom

Me Shikom, ti gjen kudo që ndodhesh, gjithçka që kërkon. Ne të tregojmë restorantet, dyqanet, mjekët, pikat e karburantit, bankomatet, kutitë postare dhe shumë më tepër.
mbi Shikom

Kosova më të rejat vende

Sugjerimet dhe këshillat më të mira për qytetin tënd, gjithmonë të aktualizuara

N.T.P ARDHMERIA

(0)

Auto Pjesë " ARDHMERIA "

(0)

Servisi XHELALI

(0)

N.T. BAHAR TICARET

(0)

REX Automobile

(0)

Auto-Servis " Nexhi "

(0)

Auto Servis, "UNIVERZAL"

(0)

Auto Pjes Service GOLF

(0)

Të gjitha kategoritë

Shikom App

Shumë avantazhe ju presin. Zbuloni llogarinë tuaj pa pagesë në Shikom

  • 1Shkarkoni pa pagesë, kërkoni dhe gjeni në të gjithë Kosova. Më shpejt nuk mund të bëhet.
  • 2Shikom është gjithmonë aty, me qëllim që ti të gjesh në çdo moment, atë që kërkon.
  • 3Një aplikacion, të gjitha vendndodhjet. Gjeni oraret e shërbimit, të dhënat e kontaktit, vlerësimet dhe fotot.
  • 4Kërkoni fasule, bankomat ose supermarket? Me këtë aplikacion mund të gjesh gjithçka pranë teje.
Shikom App